[Top 5] Supercar’s Songs from Ping Pong OST

Have you ever seen Ping Pong? It is a movie about two high school students, Peco (Yosuke Kubozuka) and Smile (ARATA) who play ping-pong and discover how that sport shaped their friendship, or maybe, rivalry that might ruin their bonds. I really, really, want to review this movie… But, I really, really want to try sticking myself to schedule – a movie/dorama review per month. Maybe, posting about the soundtrack won’t hurt. ^^

Continue reading

[LYRICS] Over by K (a.k.a. Kang Yoon Sung)

One of positive points from H2 live action dorama is its theme song titled “Over”. The song is sung by a Korean singer that also released his songs in Japanese language. His voice is so… I don’t know… I just love his voice. He manages to sing at high pitch in full emotion. Love it.

Ok, this is the lyrics. Continue reading

[Top 5] Best Instrumental Pieces

Lately, I kinda addicted to orchestral/instrumental musics that appears in games and doramas. I just listen to them, repeatedly…  It feels like being thrown into those imaginative world!!! (Ups, I am just joking ^^). Here are my most favorite ones. Continue reading

[LYRICS] Ride on Time by Yamashita Tatsuro

Ketika sedang melihat-lihat blog stats, ternyata ada seorang pengunjung yang masuk ke blog ini dengan search terms “ost dorama good luck”. Kebetulan, saya juga suka sama ost-nya. Feel seru dan menyenangkan dari sebuah penerbangan di dorama ini terasa juga di lagu ini. Nah, untuk itu, tidak ada salahnya saya posting link liriknya deh. O, o, o, riiide on time… Continue reading

[LYRICS] ROSA by Violet UK

Recently, I’ve watched a movie titled “Goemon”, a Kazuaki Kiriya’s adaptation of a legendary thief: Ishikawa Goemon. Its theme song is beautifully composed by Yoshiki, one of X-Japan former members, under his project called “Violet UK”. The song itself sung by Katie Fitzgerald. I think is a sweet yet sad love song with a poetic lyric. Let us sing our hopeless love then, shall we? Continue reading

[LYRICS] Treasure Sniper by Kimito Totani

Diawali dengan permainan gitar listrik yang gokil abis, lagu ini mengingatkan saya pada Dir En Grey. Eh~ masa Kimito-san nyanyi teriak-teriak ala Kyo?? Hihi, sebelum sempat ngebayangin, suara Kimito pun terdengar. Hm, lumayanlah. Nyatu kok sama lagunya. Pas tengah-tengah (di reff atau chorus) kok nadanya agak-agak V6 gitu ya? Jadi tidak garang. Pas coba dengar lagunya di KR Decade episode 23, pas adegan berantem, ngg… kayaknya kurang cocok deh… Terlalu riang gimana gitu… >.< Overall sih lagunya semangat banget! Baguslah untuk sebuah perkenalan dari seorang Kimito Totani. Continue reading