[TOP 5] They should be together, right?

Hm, what do you expect? Sometimes, your favorite couple in an anime, dorama/tv series, game, isn’t canon. And the worst part is, one of the couple becomes another character’s girlfriend/boyfriend. A fangirl may feel, “gah!” for this. And a fanfiction writer writes an AU fiction to make the couple has the story of their own…

To close this month, I’m going to list non canon couple from anime, manga, tv series, and game that (at least for me) are good to be seen together, despite their love relationships aren’t clearly stated at the medias. Continue reading

[LINK] Sinetron Indonesia Masih Menjiplak ga??

Akibat membaca salah satu komen di tulisan saya mengenai salah satu drama Korea yang dijiplak sinetron Indonesia, saya jadi iseng jalan-jalan mencari daftar sinetron jiplakan. Nah, tulisan di situs wikipedia ini cukup lengkap memuat daftar film dan sinetron, baik yang ditengarai maupun telah terbukti menjiplak film atau drama seri dari negara asing. Yap, tidak terkecuali dorama Jepang, cuy. Silahkan baca di sini aja: Continue reading

Help me… how can we prevent email hackers?

Today, I kinda shock seeing this unappropriate email from someone that I know. I can’t believe she wrote this, that is what I’m thinking. Then suddenly, this thought comes to my mind: her e-mail is being hacked.

That is why, now, I change all my email password onto something more difficult to be broken by hacker. I made it long and not a common word that you could find it in dictionary.

But, is there anyone know more about email hacking, its modus operandi, and how to prevent it? Does anyone want to share it to me? Thanks before.

Untuk para blogger: Mau share atau pelit?

Hari ini, saya blogwalking lewat google dengan keyword: “link direct download dorama” dan menemukan sebuah blog yang menurut saya tidak perlulah disebut namanya. Mengapa? Alasannya sederhana, karena si pemilik blog “anti” dishare link-nya. Aneh ya? Kok bikin blog buat nge-share tapi tidak mau berbagi link menuju situsnya? Continue reading

On the Spotlight – Kimito Totani as Kaito Daiki #2

Wah, udah lama ni ga ngepost. Nah, untuk menggali kembali semangat, gue akan kembali membahas seorang Kaito Daiki. Btw, artikel ini adalah artikel lanjutan dari On the Spotlight – Kimito Totani as Kaito Daiki.

One, two, three… let us start…

SINGLE FIGHTER

Dari awal Daiki adalah seorang single fighter. Paling-paling, kalau terdesak dia manggil-manggil kamen rider lain buat bantuin (alias jadi tumbal ^^). Continue reading